måndag 1 augusti 2022

Inspektion och kärt besök

I morgon är det säkerhetsinspektion inför ARC Plus över Atlanten. Som dom skrev i instruktionen - kolla så att inte prylarna för nödstyrning ligger på vinden i din förrförra bostad. Kan troligen ha hänt. 

Det blir en inspektion via WhatsApp där vi ska visa att Charlotte är sjövärdig att korsa Atlanten. Det tog hela förmiddagen att hitta alla prylar och förbereda inför i morgon. Vi menar då en spansk förmiddag. 

Lunchen intogs på första bästa sylta som var öppen. Ursäkta språket men vi kommer inte att gå dit igen. Eftermiddagen ägnades åt att skruva isär en subwoofer som gett upp. Visade sig att det satt en lödd säkring på kretskortet och den var trasig. Blir att skaffa minst en ny i morgon och se om det går att få liv i basen. 

Sen kom dagens höjdpunkt - Ann o Olle anlände till Calpe. Väldigt kul att bli hälsad med en svensk flagga och bubbel. En diskussion en sen kväll för många år sedan blev verklighet. Tänk om ni kunde segla till Calpe och hälsa på oss när vi är där. Vi kommer att stå på kajen och vinka med svensk flagga. Så blev det vilket kanske ingen av oss trodde då. 

Livet blir inte alltid som tänkt. Ibland blir det bättre än vi vågat drömma om.

Allt väl ombord!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.