måndag 8 augusti 2022

Administration och morgonpromenad

Vi har försökt att ställa om allt till autogiro, e-faktura, faktura via mail men det fungerar inte fullt ut. När huset användes av barn o barnbarn med familjer samlades gammal post ihop. Det visade sig att kommunen måste ha en manuell avläsning av vattenmätaren vilket ordnades. Tack!

Det digitala samhället är inte helt genomfört än. Senare idag när vi pratat med vår närmaste granne visade sig att han hade tagit hand om ytterligare drygt 5 cm post. Vi kunde slänga 4,7 cm och resten fick vi via mail. Tack!

Vi tror att vi kommit ifatt med pappersposten vilket känns bra. Det var skepparns prenumeration på ATL, en lantbrukstidning, som hade missats. E-tidningen är nu betald och om några dar kan vi åter ta del av senaste nytt inom lantbruksområdet.

Efter all administration slog tröttheten till och en välbehövlig vilopaus var nödvändig. Innan dess hann vi med en god lunch på samma ställe som igår. Ett bord med utsikt över hamnen och ett nytt menyval blev väldigt bra.

Tidigare på morgonen gjordes ett allvarligt försök att promenera innan solen hunnit upp över bergskanten. Det gick så där - upploppet blev svettigt men frukosten smakade desto bättre. 

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.