fredag 19 augusti 2022

Födelsedag och kul samling…

Ibland måste man tänka efter. Var är vi och vart är vi på väg? Idag fyllde yngsta barnbarnet 1 år. När vi är tillbaka i Sverige, om allt går som planerat, fyller samma barnbarn 2 år. Det kommer att ha hänt mycket under ett år, både för oss och våra barnbarn.

Idag hade vi en lugn motorgång till Juan Montiel. Vi har ett problem med travaren på bommen men det ordnar sig. Vi har troligen räddat nästan alla kulor som behövs för att skruva ihop den igen. 

Vi passerade flera, som vi tror, semesterparadis på den berömda Costa Blanca kusten. Det byggs ytterligare komplex om man tolkar antalet byggkranar. 

Vi tar inte så stor plats i hamnarna här i medelhavet men just i Juan Montiel är vi lite kaxiga och har den högsta masten. Kan bero på att det inte är så djupt och att utelivet verkar vara väldigt lokalt. På lunchen, den sena alltså, upptogs flera bord av kortspelande grupper. Verkade vara nån form av bridge turnering. 

Utsikten från sittbrunnen kunde varit bättre med å andra sidan är vi mest nere i salongen där temperaturen är mer behaglig. 

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.