torsdag 11 augusti 2022

Att vara stamkund och välja

Återbesök i Alicante. Första försöket att på nytt boka en plats här gick så där. När vi förklarade att vi varit här förut så fanns det plötsligt plats - inga problem. Stamkunder har prioritet. 

Båten intill,  när vi förtöjt, var en svensk motorbåt som har Alicante som hemma hamn. Kul att reflektera över vilket ämne som kommer upp vid ett kort första möte. Det blev flygpriserna till Sverige. Biljettpriserna har ökat från några hundralappar till flera tusenlappar. 

Vi på Charlotte funderar inte på att flyga till Sverige. Vi fokuserar på att komma till Gibraltar och därifrån välja nästa destination. Sen följer vi vad som händer hemma i Sverige på distans men planen är fortfarande att vara tillbaka i Sverige om ca 1 år. 

Vi lyssnar mycket på radio på kvällarna - Sveriges Radio alltså. Förutom Sommar i P1 lyssnas det nu på Ekots partiledarutfrågning, trots att vi redan röstat. De blanketter vi beställde till Calpe från valmyndigheten kom fram och har postats i retur på ett postkontor i Calpe.

Trots att vi redan röstat är det spännande att höra argumentationen från partiledarna. Sen kan man bli lite trött på en massa ord. När vi seglar måste man ta hänsyn till väder och vind. Ibland får man ta en omväg för att snabbare komma till målet. Det hände oss idag. Kanske är det så i politiken också.

Allt väl ombord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.