lördag 9 juli 2022

Drömmer vi eller…

Efter vi lyssnat på sommar och spelat färdigt igår kväll drog vi på nattklubb i Torrevieja. Goda drinkar och härlig musik och dans. På promenaden tillbaka till Charlotte, tror klockan var drygt 3,  åkte vi sista turen med pariserhjulet. Blev en helkväll när vi sen avslutade på strandbaren med en drink, minns inte vad den hette, nånting med …on the beach … men vi kan ju ha drömt också….

Efter frukosten idag blev det bunkring på Supermercado Dial Prix. Yoghurt, glass och bröd packades i ryggsäcken för transport till Charlotte. När vi packade ur ryggsäcken såg vi att det hade slunkit med ett par Cava också.  Nästa promenad gick via ett museum om salttillverkning till en kyrka för att sedan övergå i lunchpaus vid stranden. 

Att röra sig tillräckligt mycket, vi menar promenera tillräckligt långt, tar emot i värmen. Det går ut på att hitta sevärdheter lagom långt bort och gå på skuggsidan av gatan. Helst ska det fläkta lite också.

Aktiviteten på stranden var stor idag. Massor av parasoller, filtar och olika flytetyg syntes. Kanske vi ska köpa nån form av extra livflotte. Kommer ihåg en kamrat som tänkte använda en uppblåsbar ”sup” (paddel bräda) som livflotte. Tror inte den varianten går igenom säkerhetskontrollen innan start av ”ARC Plus”. Vi startar 6 november i Las Palmas. 

Många båtar lämnade hamnen idag på lördag förmiddag. Vi bedömer att det var dagsturer på gång. Kanske ankring i en vik och bad. Många i vår ålder med 30 fots segelbåtar utan flytvästar. Finns en marknad för att sälja flytvästar här.

Kvällen avslutades på Real Club Nautica, Torrevieja. Vi hamnade på ett poolparty och blev inbjudna att njuta av drinken som för kvällen var Mojito. Discjockeyn spelade go musik och vi njöt av både låtar och drinken. ABBA ingick naturligtvis i repertoaren.  Tror inte vi drömde…

Allt väl ombord!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.