fredag 15 juli 2022

En lång lista

Inköpet på Carrefour blev stort. Det är skillnad på att vara 2 respektive 5 ombord. Det hördes nåt uttryck från kassörskan när vi kom med 2 fulla kundvagnar.  Tror hon sa nåt som ”madre mia”….. Sen ska det erkännas, efter 4 dagars ankring fanns det inte mycket ätbart ombord i morse. 

Taxin som körde oss tillbaka från stormarknaden hade ett annat uttryck som vi från Tjörn inte förstod. Den stora händelsen är annars att kondensatorerna levererades och har monterats. Och det bästa av allt - AC’n fungerar nu. 

Man kan tycka att AC är en lyx men när temperaturen är som den är nu i Spanien, känns det väldigt skönt att det fläktar sval luft i Charlotte. Vi har hört att gamla personer måste vara försiktiga i värmen…..

Vi är nu 5 ombord efter att Axel, Louise och Johan kom i morse. Väldigt kul med sällskap och fler som vi kan tjöta med. Sen inspirerar det även att segla mot nya mål. Vi gamlingar tenderar att bli lite bekväma men med hjälp av yngre förmågor kan flera platser kan upptäckas.

Medan några monterade kondensatorer var andra på stranden. Bad men även bollspel med nån form av racket utövades av den nya besättningen. Vi funderar på vad det heter. Vattenpolo är det nog inte, kanske heter det vattenpadel. Bra för konditionen verkar det vara. 

Allt väl ombord!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.