lördag 24 september 2022

Ett härligt regn hela dagen

Dagsregn var det länge sedan vi upplevde. På något vis känns det skönt. Charlotte blir duschad och naturens färger blir lite grönare. Vatten som är avsaltat naturligt genom solen och avdunstning är en förutsättning för vårt liv på land. 

På morgonpromenaden köptes det nybakat bröd till frukostmackan. Det är nära till affärer och restauranger här i Santa Cruz på La Palma.

Natten bjöd på väldigt god sömn utan gung och knirrande tampar. Det är en väldigt bra hamn vi hamnat i och omgivningen verkar spännande. 

Den numera kombinerade lunchen/middagen intogs på en restaurang lite högre upp. Många trappor att forcera men det var det värt. Vi avvaktar med ytterligare turism till vädret blir lite bättre.

Det är väldigt praktiskt att man målat färgade linjer på trottoaren. Det gör det enklare att hitta tillbaka till Charlotte. Det kan också bero på att vi förtöjt nära färjeläget. 

Det var längesedan vi såg en Mac Donalds under vår utflykt. Här finns det en 100 m från Charlotte. Menyn var inte helt lättförståelig. Vi får se om vi testar en Mac Feast från La Palma….

Allt väl ombord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.