tisdag 14 juni 2022

Sista kvällen med gänget

Då har vi kramat adjö till barnbarnen och deras föräldrar. Hade en fin eftermiddag med poolhäng och en god middag på strandrestaurangen. 

Lite skrämmande är det att vi alla kommer vara 1 år äldre när vi kanske ses nästa gång. För oss är det ju ingen större skillnad (hoppas vi), men för våra barnbarn medför 1 år en stor förändring.

Annars ska vi bara lämna tillbaka adaptrar för el och passerkorten till bryggan i morgon. Sen kastar vi loss och gör ett gympapass med fendrar och förtöjningstampar. Det ska bli låga våghöjder och svaga vindar men allt ska stuvas undan för att inte vara i vägen och fara runt när vi seglar. Prognoser är prognoser och den största vågen är alltid väldigt mycket större än prognosen. 

Det blev 11 dagar i Albufeira. Den längsta hamnperioden sedan vi lämnade Skärhamn. Vi har nu bokat 4 dagar i Alcaidesa Marina som ligger på den Spanska sidan i Gibraltar. Känns bra att inte lämna EU av många anledningar. Ett skäl är att mobiltaxor är mycket dyrare utanför EU vilket vi i efterhand lärde oss efter några dar i Cowes.

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.