onsdag 22 juni 2022

Inger satt på lösningen av problemet

Skulptören Rafa Macarrón skulle vi kanske ha känt till. På lunchpromenaden  passerades hans skulptur av en hund, ett av de få ord vi kan på spanska - el Perro. 

Andra eller tredje dagen i en ny hamn börjar också planeringen av nästa etapp. Det går så där kan man säga. Efter en bokning via en hemsida och tre telefonsamtal kan vi konstatera att det inte är självklart att hitta en bra hamn för Charlotte.

Kan bli så att vi firar midsommarafton till ankars i en fantastiskt vacker och skyddad vik. Vi njuter i värmen, badar och ser solen gå ner i havet - en dröm som iallafall delvis kan bli sann. 

Det får bli Carrefour och inköp av midsommarmenyn i morgon. Ska bli spännande att se vad vi får ihop. Känns inte så viktigt faktiskt, men det vore en utmaning att fixa en jordgubbstårta och minnas våra midsomrar i Kungshamn med tårta i parken och dans runt stången. Vi kan ju alltid ta ett varv runt masten, bara att huka under bommen.

Sen löste sig ett problem delvis idag. De trasiga kondensatorerna lokaliserades. Inger satt på lösningen, då de var placerade under dynan på soffan där hon brukar sitta. Vi har kontakt med en lokal förmåga via sms, tror han heter Rob. Vi skickade över en detaljerad specifikation på vad vi behöver. Han svarade direkt, vid 11-tiden, att han ska kolla och återkomma. Inget svar än…..


Korsdrag, inga mygg och en sval bris i salongen. 
Allt väl ombord 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.