tisdag 11 oktober 2022

Kul-tur

Idag gjorde vi nya försök med 32 A, 1-fas kontakter. Dom skulle komma i går till butiken och man lovade att ringa när vi kunde hämta varorna. 

När vi nu ändå var ute och promenerade gick vi förbi och frågade om kontakterna kommit. Svaret var - nej, men dom kommer i eftermiddag och vi ringer. 

Vi frågade om vi kunde gå förbi i morgon men svaret blev - nej, imorgon har vi stängt. Ingen ringde idag så i morgon tar vi nya tag med andra butiker. Vi har hyrbil så vi siktar på en professionell elbutik.

På något sätt är kulturen här annorlunda. Man är väldigt tillmötesgående och det känns som att allt ordnar sig. Om det sen inte fungerar vill man inte förlora ansiktet och fortsätter spelet. 

Det känns som vi från Norden har ett annat angreppssätt. Men, vi ska inte klaga. Vi tar oss fram och efter att ha frågat turistbyrån var man kunde hitta en spännande vinproducent fick vi rådet ”Bodegas Monje”. 

Efter köer på motorvägen, med 4 filer i varje riktning, hittade vi Bodegan. Ett proffsigt erbjudande av avsmakning, provning, studiebesök och även en restaurang. 

Vi gjorde en liten avsmakning och valde sen ett rött och en rosé att komplettera vinkällaren med på Charlotte. Sen åt vi deras specialitet, gris som var grillad långsamt.

Allt väl ombord!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.