söndag 9 oktober 2022

Bläckfisk på däck?

Nu väntar vi på regn för att salta av Charlotte. Det säkraste sättet att framkalla regn är att ta fram slangen och koppla in vatten från land för att spola bort saltet. Då upptäckte vi ett djur ombord. 

En förtorkad varelse från havet hade hamnat på däck. Var det en flygfisk från överfarten från La Palma - nej. Google sa att det var en 10-armad bläckfisk. Vad vi vet kan dom inte flyga. Har nog fått hjälp av en bättre flygare som tappat sitt byte. 

Festivalen i Santa Cruz fortsätter. Massor av festtält och rytmisk musik. Vi valde först att ta oss till den kooperativa marknaden. Där fanns allt i form av fisk, kött och grönsaker. Vi köpte tomater, melon och bananer.

Sen blev det middag på en bra restaurang. Vi bokade bordet igår vilket vi inte ångrar. Bra mat och dryck med excellent service. I morgon är det vardag och festivalen är över. Då blir det turistutflykt på Teneriffa.

Vi vet inte vem, men vi vet från vilket land man surfar för att läsa vår blogg. Att vi väcker så stort intresse i Ryssland och Kina är en nyhet. Även Israels intresse det senaste året är förvånande.

Allt väl ombord!———————————————————————-
Senaste månaden

————————————————————————-
Senaste åretInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.