torsdag 15 december 2022

Utflykter på Tobago Cays

Idag blev det flera utflykter med dingen. Vi började med ön Baradal och snorkling på revet utanför. Skepparn fegade ur och hängde istället på en promenad upp till toppen av ön. Den låg på 30 m över havet. 

Efter en härlig lunch ombord på Charlotte gjorde de mest vältränade en ny snorklingstur på revet utanför Baradal. Det verkade ha varit lite strömt men också mycket att bese under ytan.

Efter välbehövlig vila blev det ytterligare ett strandhugg med dingen på Petit Bateau. Där samsas ett antal entreprenörer om ett tält där man kan boka Lobster BBQ. Vi bokade till i morgon hos Romeo & Julia. 

Det fanns även en bar där man kunde köpa drinkar till något lägre priser än på Stureplan - jo något lägre, men inte mycket. Kändes trivsamt med en god Pain Killer samtidigt som man sparkade omkring med fötterna i sanden.

Enligt barägaren kostar bensinen till hans båt som fraktar ut dryck, is och mat över 20 kr/l. På Grenada är det halva priset jämfört med här på St Vincent. Kändes helt ok med priset i baren. Dessutom hittade skepparn palmer med kokosnötter. 

Allt väl ombord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.