torsdag 22 december 2022

Redo för mer utforskning av Windward Islands

Muttrar, slangklammor och simfenor inklusive snorkel - ja morgonturen med dingen till Island Water World resulterade i bra inköp. Charlotte är registrerad så vi slipper moms på drygt 30%. Funderar på om det verkligen är så…….

Nästa projekt var bunkring av mat och dryck för 14 dagars segling. Det är inte lätt att vara strukturerad när man ska handla i en helt okänd miljö med ett helt okänt sortiment. Vi spontanshoppade 6 stora kassar med fryst, färskt och konserver. 

Vi kommer inte att svälta ihjäl - men kanske leta upp en strandbar eller restaurang för komplettering och bekvämlighet under vår jul- och nyårssegling.

Att sitta här i baren och höra O Helga natt i bakgrunden och samtidigt den ständigt närvarande reagge musiken, är också en annorlunda upplevelse. Högtalare från olika ställen konkurrerar om uppmärksamheten.

Vi saknar naturligtvis våra barn och barnbarn med familjer i Mölndal och Zürich. Det är snart åtta månader sedan vi lämnade Sverige och övriga vännner i Närke och Skärhamn. Hemlängtan känns bra att ha ibland. Då vet man var hemma är. 

Att världen skulle utvecklas som den gör nu känns surrealistiskt. Vi skulle ju bara segla över atlanten och tillbaka. Det går ju ingen nöd på oss. Ikväll  åt vi en god middag på Victory Bar (som har ett bra wifi). 

I morgon kastar vi loss och går mot Sandy Island.

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.