lördag 4 mars 2023

Planering inför morgondagen

Ibland blir de gamle lite lata. Promenad till stranden för en sen lunch blev dagens huvudaktivitet. Växtligheten här är grym. Kan man misslyckats med odling här. Lite regn nästan varje dag kombinerat med sol och värme känns som växthus i det fria. 

Nej, så enkelt är det kanske inte. Det finns inte så många slätter här. Närkes Kil är helt platt jämfört med här. Böljande gröna kullar med odefinierad växtlighet är antagligen inte en perfekt miljö för livsmedelsproduktion i större skala.

Rom är däremot en produkt som tillverkas här. Den är dessutom handgjord och glutenfri. Säkert egenskaper som många uppskattar. Skepparn föll inte till föga utan valde istället en billig prosecco. 

Bra val för verksamhet här är turistbranschen. I morgon finns det storslagna planer för oss på Charlotte. Vi ska följa Heiniken Regatta på plats ute till havs. En variant hade varit att kasta loss med Charlotte men vi valde ett mer bekvämt alternativ. 

Vi blir hämtade med bil strax före 8 i morgon för transport till Bobby’s Marina, Philipsburg. Där går vi ombord på Spirit of St. Maarten och följer dag 3 på regattan.

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.