lördag 14 januari 2023

Sista kvällen i Port Louis

I morse klarerade vi ut från Grenada. Resten av dagen har fördrivits med att stuva undan verktyg och annan bråte efter underhåll av Charlotte.

Det har tidigare observerats att katter, tuppar och hundar håller ordning på matrester som spills på golvet i baren. Idag på lunchen dök en ny städare upp som känns igen hemifrån. 

Vi gick också till den lokala mataffären och fyllde på förrådet. I solen, efter lunch, blev det en nog så stor utmaning. Det krävde senare en siesta i Charlottes vältempererade utrymmen. 

Enligt reglerna ska vi, efter att ha klarerar ut, lämna Grenada före 10 i morgon. Borde inte vara en omöjlighet. Beror möjligen på hur många Rom Punch vi avslutar med på Victory Bar.

Kvällens måltid blev hämtpizza från baren. Till detta rosévin och underhållning i form av Karlavagnen på SR P4. Ämnet för kvällen var ”Bjud på dina klantiga misstag”, eller som vi sa på Loferresan - dagens fadäs.

Som tur är lyssnar vi via SR-play så vi frestas inte att ringa och dela med oss av våra många fadäser.

Desserten idag blev provning av choklad från Grenada. Den som var märkt 100% blev ingen favorit. Övriga var helt ok. 

Situationen är lite ny - vi, bara vi två, måste bestämma nästa natthamn. Troligen kommer beslutet tas medan vi seglar i morgon. Finns många alternativ att välja mellan. 

Allt väl ombord!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.