tisdag 3 januari 2023

Inget regn men 30 ägg

Efter utklarering på Union Island gick vi till Sandy Island och vår favorit - Paradise Beach Club på Carriacou. Vi, överstyrman alltså, har under den senaste veckan målat vår träbit som ska placeras här.

Ikväll är det näst sista kvällen med vår extra besättning. I morgon förtöjer vi i Port Louis, Grenada. Där kommer Axel, Louise, Carl och Johan att mönstra av.

Att segla runt här och möta många väldigt stora och vackra båtar är en upplevelse. Några med små dingar för transporter, snorkling och strandhugg. 

Andra liknar mer nöjesfält med rutschkanor, vattenskotrar och små segeljollar. Allt för att 12 gäster (nu är vi där igen, varför just 12) ska få en bra upplevelse.

Kvällens middag på Paradise Beach Club var fantastisk. Vi njöt av mat, dryck och utmärkt servering. När vi väl betalat notan kom vi på att vi skulle behöva några ägg till frukost. Det resulterade i att vi fick med oss 30 ägg och en påse bröd. 

Det var gratis inklusive berättelsen om hur Allison Caton startade en restaurang på Carriacou. En fascinerande berättelse om entreprenörskap och företagande. 

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.