onsdag 26 april 2023

Fantastisk service

Idag blev det flera promemadet för att inhandla reservdelar. Vi hade fått tips om en marin elbutik. Skepparn sökte på Google och fick en vägvisning. 

Väl framme liknade det mest ett skrotupplag. Skepparn tog hjälp av telefonen och såg säkert rätt förvirrad ut. Då tutade en bil till alldeles intill - dom gör ofta så här. En kvinna rullade ner passagerarrutan och frågade vad som söktes. 

En parantes - på den senaste tiden har vi pendlat mellan nationer där det varannan gång är högertrafik respektive vänstertrafik. Det blir förvirrande när man väljer sida att gå på. Trottoarer är sporadiska här och tutandet kan ibland upplevas som skrämmande. 

Tillbaka till kvinnan som ville hjälpa till. Efter att hon beskrivit vägen till butiken frågade hon om hon fick erbjuda lift till butiken. Skepparn tackade ja trots att han är mycket försiktig av naturen.

Bilen och kvinnan var båda av en modern variant och i gott skick så allt gick bra. Butiken var enorm med väldigt serviceinriktad personal. Impeller till elverket kunde beställas och ska hämtas på lördag. Den som inhandlades igår passade inte.

Det blev inte lobster till lunch men det fanns många att välja på. Här kan även en mulen dag uppskattas särskilt då vinden är knappt märkbar. Rapporterna från Sverige med snö känns avlägsna.

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.