tisdag 4 april 2023

Att vänja sig vid och acceptera en annan kultur

Det händer mycket varje dag men att dokumentera med bilder glöms bort. Förutom bad har vi idag gjort klart för avgång i morgon. 

Igår blev vi lovade ett dygn till här på Scrub Island men idag kom hamnkaptenen vid halv tolv och ville vi skulle kasta loss. Skulle inte ha blivit en enkel procedur. 

Barnbarns familjen var i poolen och fyra kassar tvätt hade lämnats på hotellet. Tvätten skulle vara klar vid 4-tiden. Efter lite diskussion fick vi till 09:00 i morgon på oss att försvinna. 

Skepparn kan bara konstatera att vi är i Karibien. Kanske lite skönt att anamma stilen och inte behöva stå för allt man lovat. Om vi en annan gång lovat att stanna och betala för tre dagar men drar efter bara en dag får det nog anses helt ok i dessa trakter.

Leva i nuet och dag för dag utan att planera blir mer och mer naturligt. Vad är det värsta som kan hända - någon blir lite upprörd men det går säkert över ganska fort.

Vi provar att bara dyka upp på Bitter End i morgon och tar det som helt självklart att vi får en plats trots påskhelg och många båtar från Puerto Rico.

Allt väl ombord!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.