fredag 14 april 2023

En hektisk dag i Road Town

Idag fick vi mycket gjort trots ett Karibiskt tempo. Jämfört med vad som händer på Tjörn under en dag är det dock inget att yvas över.

Frukost på restaurangen följdes av slangbyte (avlopp) i maskinrummet. Inlämning och hämtning av tvätt. Lunch på restaurang följt av klippning av hår samt komplettering av pålägg och dryck.

Skepparns frisör hade en helt annan teknik än han är van vid. Stolen kunde roteras och frisören placerade sig mellan stolen och spegeln. Sen roterades bara stolen varvid resultatet inte kunde ses i spegeln förrän allt var klart - annorlunda.

Överstyrman blev tvungen att uppsöka en annan salong. Orsaken var att hennes hår hade en struktur/kvalitet som man inte kunde hantera där. Man upplyste vänligen om en annan salong i närheten som gjorde ett utmärkt jobb. 

Helt utmattade vilade vi sen i sittbrunnen innan kvällen fortsatte med SVT och Aktuellt. Vi bokade även bryggplats på Bitter End till på lördag. Vi har nu en vecka kvar på BVI innan vi återvänder till Sint Marteen där vi kommer att påbörja seglatsen tillbaka till Tjörn 6 maj.

Allt väl ombord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.