söndag 15 maj 2022

En långsam natt

Det hände igår när vi vilade på havet. Jag tänkte att det var ett utmärkt tillfälle att duscha. Fungerade bra men - när vi sedan började segla igen hittade jag inte mina hörapparater (och dom satt inte i när jag duschade). Vi letade en stund men gav upp. Efter en timme hörde jag nåt konstigt och konstaterade att telefonen kopplade in mina hörapparater- dom satt alltså på plats. 
Lärdom - var nog lite trött😢.

Seglingen till Cowes på Isle of Wight gick bra. Enda tricket var att segla så långsamt att det hann bli högvatten - kändes säkrare när man är amatör på tidvatten.

Det var inte bara vi som hade den taktiken. Många stora fartyg hade samma idé så det var en spännande insegling till Portsmouth men allt gick bra.

Vi fick fantastisk service att lägga till av personal på Shepards Marina. Sen firade vi med Champagne och somnade innan det var urdrucket.
Vi blir här minst två nätter. 
Allt väl ombord!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.