lördag 11 februari 2023

Många stora och vackra båtar

Idag har vi utforskat närområdet lite mer. Det blev bunkring av dryck och bröd i närliggande butik. Där blev det även lunch på restaurangen en trappa upp. Egentligen är det en annan hamn som heter Antigua Yacht Club Marina.

Det är fortfarande spännande att gå runt och studera alla fina båtar. Det är stora båtar med besättning som putsar hela dagarna. Vi putsar inte så mycket just nu. De nattliga regnskurarna får duga som tvätt så länge.

Det bästa med att ligga vid kaj är möjligheterna till promenader. Det märks att konditionen inte är på topp efter drygt 9 månader på Charlotte. Rörlighet och balans får man däremot träna ofta.

Ikväll ändrades utsikten av ”Mogambo”, en 74 m lång Super Yacht. Den ägs av en av grundarna till WhatsApp som sedermera såldes till Facebook, numera Meta.

På något vis känns Charlotte väldigt lagom. Vi behöver inte ha anställd besättning och hon tar oss utan problem över de stora haven. Kanske vi bara förtränger att vi inte har en yacht som är 74 m lång och en besättning som passar upp hela tiden. 

Vi får väl klura vidare på det. 

Allt väl ombord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.