torsdag 3 november 2022

70-tals Disco

Idag blev besättningen komplett. Nu är det Madeleine, Lars, Axel, Inger och Bo som ska ta Charlotte över Atlanten. Vi förberedde oss ikväll med 70-tals disco. Tack Madeleine och Louise som fixat kläder.

Innan dess var det hårt jobb med bunkring av dryck och beställning av mer mat som levereras i morgon. Servicen är fantastisk. Man plockar ihop en eller flera kundvagnar som sedan levereras i väl packade kartonger till Charlotte nästa dag.

Finns tyvärr en del viktiga detaljer som fortfarande återstår för att Charlotte ska känna sig vacker och redo för att korsa Atlanten. I morgon eller på fredag vet vi hur det går.

Hallberg Rassy hjälpte oss med kontroll av styrning och motorer idag. Vi blev även inbjudna till mingelparty där vi träffade flera som har båtar från Orust. Kul och nyttigt att utbyta erfarenheter med andra som har en HR båt. 

Vi ångrar inte att vi seglar med ARC+ över Atlanten. Det är inte för att segla ihop på Atlanten utan mer för att umgås före och efter vi seglat. Att träffa mer än 200 personer som brinner för att ta sig över Atlanten med segelbåt är roligt och givande.

Allt väl ombord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.